Reacties van klanten 

Reactie van Sonja.

 

 Ha Fred,

 

Graag wil ik je ontzettend bedanken voor je fantastische behandeling Mobilerende Gewrichtstherapie.

 

Bijzonder om te weten dat ik na jaren fysiotherapie en krakers en oefeningen doen en veel pijn ,na een val v 5 meter.Na twee behandelingen van jou mobiliserende gewrichtstherapie  pijnvrij ben en alles weer kan, met mijn knie, heup en schouder.

Alles “staat weer goed” met een pijnloze methode van jou.

Bijzonder, mijn kwaliteit van leven is gigantisch verbeterd.

 

Ontzettend bedankt, en ik zou het iedereen aanraden om  je ook eens te laten controleren er zijn altijd wel verbeterpuntjes voor iedereen

 

Vriendelijke groeten

 

Sonja vollebregt

 

Schouderprobleem van Barbara.

 

Al een zeer geruime tijd had ik last van mijn linker schouder. Ik heb het eerst de tijd gegeven om vanzelf te genezen en toen dat niet gebeurde besloot ik naar de fysiotherapeut te gaan. Deze adviseerde mij om ook naar een masseur te gaan omdat wat losser en soepeler te worden in mijn spieren en gewrichten. Zo kwam ik bij Freddy terecht. De oefeningen die ik meekreeg van de fysiotherapeut paste ik dagelijks toe. De pijn werd minder maar het ging niet weg. Na een aantal weken merkte ik dat het herstel bleef hangen. Ik ging niet meer vooruit en ook niet achteruit. Nadat ik dit benoemde bij Freddy is hij gaan kijken of er meer aan de hand kon zijn. Hij deed wat testjes en keek goed naar mijn schouderbewegingen en nadat hij zijn vingers diep in het gebied drukte zei hij dat ik mijn arm omhoog moest doen. Dat deed ik en mijn gewricht kraakte een aantal keren zonder dat het pijn deed. Het voelde eerder als een opluchting. Op dat moment kon ik niet direct zeggen dat het over was alleen dat het anders voelde. De volgende dag was de pijn voor 95% verminderd. En dat na maanden pijn en bewegingsbeperking te hebben gehad. De laatste 5% pijn verdwenen in de loop van de tijd. Ik had geen idee dat iets wat chronisch lijkt te zijn, zo snel kon worden opgelost.

 

Groet, Barbara 

Egyptische massage van Edith:

 

Vanwege mijn werk als Pilates docente kom ik al járen bij Freddy voor een sportmassage om mijn hard werkende lichaam te onderhouden. Vandaag voor het eerst een Egyptische massage ondergaan. Wat een heerlijke ontspannende en toch ook “het los maken van de spieren” massage. Ik kwam “toevallig” redelijk gestrest binnen en was na een uur Egyptische massage helemaal tot rust gekomen, dank je wel Freddy!

 

Een echte aanrader, goed te combineren met bijvoorbeeld de ene keer een sportmassage en de ander keer de Egyptische massage. Of niet natuurlijk....:-)

 

Edith, Dit's Pilates             http://www.ditspilates.nl/

 

Bekkenprobleem van Carla: 

 

Hallo Freddy,

 

Na jaren lang pijn in mijn heup en been te hebben gehad.....

Na jaren verschillende fysiotherapeuten bezocht te hebben.....

Na jaren heel veel geprobeerd te hebben.....

Nu in combinatie met een zeer goede fysiotherapeut bij Massage De Lier terecht gekomen (via, via).

Na een meting te hebben gedaan, kwamen we erachter dat mijn rechterkant korter is dan mijn linkerkant. Na een aantal testen een gewrichtscorrectie toegepast, dit wordt door Freddy gedaan en mag geen pijn opleveren. Toen ik kwam kon ik amper gaan zitten en weer gaan staan. Toen ik wegging kon ik dit nagenoeg zonder pijn. En dat bij één behandeling.

We zijn er nog niet, maar ik ben al zo blij met dit resultaat.

Bedankt.

 

Groet,

 

Carla

Bekkenprobleem van Femke: 

 

Bericht: Al geruime tijd kom ik bij Freddy voor het masseren van rug, nek en schouders. Zeer naar wens.

Onlangs kampte ik met een pijnlijke onderrug, waarvan de pijn doorstraalde naar mijn heup en been.

Freddy heeft hier naar gekeken en wat testjes gedaan.

Hieruit bleek dat mijn bekken niet helemaal recht stond.

Door middel van een korte greep/techniek stond mijn bekken weer recht.

De pijnklachten waren met een week verdwenen en mijn bekken voelde soepeler aan.

 

 

Femke