Goed om te weten: 

Betaling:   

 

u kunt bij mij op 3 manieren betalen: 

  • contant na afloop van de behandeling.
  • Vooruit d.m.v. een 5- of 10-rittenkaart. Daarop geef ik kortingen.
  • Voor bedrijven aan  het einde van de maand op een btw nota.
  • Pinnen is bij mij niet mogelijk

Afspraken wijzigen:

 

Als u me tijdig bericht stuurt van verhindering kan ik nog iemand anders op de door u gereserveerde tijd te behandelen.  Met tijdig bedoel ik minimaal 24 uur van tevoren, weekenddagen daar niet bij inbegrepen.

Bij te late melding reken ik de helft van de gereserveerde tijd door. Indien u onze afspraak vergeet reken ik de volledige kosten van de gereserveerde tijd door.

 

Ik vertrouw erop dat u hiervoor begrip hebt.

 

Hygiene:

 

U mag ervan uitgaan dat ik mijn praktijk,  handdoeken en lakens schoon zijn. 

 

Om dat zo te houden doe ik u het vriendelijke verzoek om uw schoenen op het schoenenrek te zetten voor u de massageruimte binnen gaat.

 

Ik ga ervan uit dat u kort voor de massage gedoucht heeft of uw voeten heeft  gewassen.

 

Massages:

 

U treft op deze site diverse massages aan. Natuurlijk kan ik de verschillende technieken ook combineren. Als u bijvoorbeeld uw rug en schouders stevig gemasseerd wilt hebben en de rest van uw lij lekker ontspannend is dat mogelijk. Graag hoor ik wat uw wensen zijn.

 

Tijdens mijn oliemassages werk ik op de blote huid. U bepaald wat u voor een massage uittrekt en wat u aanhoudt. Als u het prettig vindt uw ondergoed aan te houden is dat natuurlijk geen probleem. Ik bedek uw slip met een laken zodat het  niet vet wordt. Uw bh-bandje maak ik los voor de rug-massage en doe hem daarna desgewenst weer vast. Graag hoor ik waar u zich het prettigst bij voelt.

 

Gezondheid:

 

In het intakegesprek stel ik u vragen over uw gezondheid om vast te stellen dat er geen contra-indicaties zijn waardoor ik u niet zou kunnen masseren. Deze vragen herhaal ik niet telkens weer. Ik ga ervan uit dat als u wijzigingen hebt in uw gezondheid,mij dat meedeelt voor we een volgende massage beginnen. 

 

Voor  mij is een massage of behandeling pas geslaagd als u met een goed  gevoel naar huis toe gaat.